Een gepersonaliseerde drinkfles voor je werknemers 

Je werknemers zullen vast elke dag nieuwe flesjes drinken meenemen naar het werk. Dit is echter zeer slecht voor het milieu en daarom kan je ervoor kiezen om je werknemers een gepersonaliseerde drinkfles cadeau te geven. Een gepersonaliseerde drinkfles is namelijk herbruikbaar en op deze manier zorg je ervoor dat je werknemers minder wegwerp flesjes drinken aanschaffen. Hier vind je meer informatie over het personaliseren van eigen drinkflessen.

 

Waar kan je een gepersonaliseerde drinkfles laten maken?

Het personaliseren van een drinkfles is zeker niet moeilijk en kan je tegenwoordig heel eenvoudig online doen via flaske.nl. Op deze website kan je eenvoudig een gepersonaliseerde drinkfles ontwerpen naar smaak. Het is erg leuk en handig als je het logo van je bedrijf erop vermeld want je werknemers gaan vast veel gebruik maken van de drinkfles buiten werktijd. Er word op deze manier automatisch reclame gemaakt voor je bedrijf. Het personaliseren van eend drinkfles is zeker niet duur en als je een grotere bestelling plaatst dan kan je vaak een korting krijgen. 

 

Waarom een drinkfles personaliseren?

Wanneer je werknemers doelen behalen, is het erg leuk om je werknemers te verrassen met een cadeau. Dit kan je prima doen met het geven van een gepersonaliseerde drinkfles. Als je een drinkfles wilt personaliseren, dan zijn er erg veel mogelijkheden. Je kan ervoor kiezen om het gezicht van de werknemer op de fles te bedrukken maar ook kan je het logo van het bedrijf waar je werknemers voor werken op de fles bedrukken. Het grootste voordeel van een gepersonaliseerde drinkfles is dat deze herbruikbaar is. Dit houd dus in dat je werknemers kunnen stoppen met het aanschaffen van ongezonde drinken in plastic flesjes. Door het kiezen voor een gepersonaliseerde drinkfles met het logo van je bedrijf draag je automatisch mee aan het milieu maar ook kan je hiermee reclame maken. Dit omdat je werknemers de drinkfles ook buiten werkuren gaan gebruiken. 

 

Zorg voor een vulapparaat op kantoor 

Omdat je natuurlijk wilt dat je werknemers zo gezond mogelijk leven, is het erg belangrijk dat wanneer jij gepersonaliseerde drinkflessen cadeau hebt gegeven, dat je ook een vulapparaat neerzet op kantoor. Je werknemers kunnen dan gratis hun gepersonaliseerde drinkflessen bijvullen met mineraalwater of koolzuurhoudendwater. Dit is erg prettig voor je werknemers omdat zij zo gezonder leven maar ook geen geld hoeven te besteden aan drinkflesjes of blikjes fris.