Een Italiaanse avond in huis!

Helaas kunnen we al een lange tijd niet meer de horeca bezoeken en zit een bezoek aan een restaurant er daarom ook niet in. Nu zou je natuurlijk wel hete ten kunne bestellen bij je favoriete restaurant, maar zorgt dit niet voor dezelfde sfeer dan wanneer je het restaurant in de originele sferen bezoekt. Echter zou je er wel voor kunnen kiezen om de sferen van een restaurant terug te laten komen bij jou thuis, zoals het organiseren van een Italiaanse avond. Je bent de gehele avond bezig met koken en kun je heerlijk genieten van de verschillende gerechten als caprese, pasta’s, pizza’s en natuurlijk niet te vergeten, de tiramisu als afsluiter!

Een heerlijke maaltijd

De Italiaanse keuken is erg uitgebreid en is er voor iedereen een geschikt gerecht te vinden wat zeer in de smaak zal vallen,. Zo kiest de een voor pasta, maar zijn er ook vele mensen die juist een liefhebber zijn van pizza en dit dan ook graag eten in een Italiaans restaurant. Met de juiste wijn zorg je voor de beste beleving, die je nu ook in huis kunt laten komen. Schaf een heerlijke Italiaanse wijn aan, serveer de gerechten en geniet van je vers gemaakte Italiaanse pizza, die je zou kunne  bereiden met een unieke Italiaanse pizza oven!

Creëer de sfeer van een restaurant met een unieke pizza oven

Om de unieke sfeer nog meer te benadrukken en de lekkerste pizza’s wilt bereiden, zou je ervoor kunnen kiezen om gebruik te maken van een traditionele pizza oven. Het is heerlijk om een pizza zelf te kunnen maken in een authentieke pizza oven. De pizza oven staat sfeervol in de tuin en kun je hier meerdere gerechten in breiden. De pizza oven is natuurlijk bedoeld voor het bakken van pizza’s, maar zijn er nog vele andere gerechten te bereiden en zou je zelfs een kip aan het spit kunnen bereiden.

Genieten met het gezin 

Door de Italiaanse sferen naar huis te halen zul je niet alleen heerlijk eten, er is erg veel gezelligheid met het gezin en kunnen jullie samen genieten van de mooie avond. Speel tussendoor verschillende spelletjes en praat gezellig bij, waardoor je een unieke avond zult beleven met het gehele gezin. We moeten er het mooiste van maken in deze tijd, dus hopen we je met dit blog graag de nodige tips te geven zodat ook jij aan de slag kunt met het organiseren van een gezellige avond met een uniek thema in huis!