Welke onesies zijn er voor je kind(eren)?

Ben je op zoek naar een onesie voor een meisje of een onesie voor een jongen? Een onesie is eigenlijk een heuse essential in de kledingkast van je kind. Ze zijn namelijk warm en comfortabel om te dragen. Daarnaast vinden kinderen de figuren vaak grappig en leuk. Tja, je kunt ze geen ongelijk geven als je kunt kiezen uit alpaca onesies, sneeuwpop onesies en een echte vliegende draak. Er is in ieder geval genoeg keuze om een hele dierentuin compleet te maken. Om een goede keuze te maken voor het aanschaffen van een onesie worden in deze blog een aantal tips op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Kies voor een onesie die past de interesses van je kind

Doordat er zoveel onesies te vinden zijn is er altijd wel een onesie die past bij je kind. Voor iedere interesse is er wel een passend exemplaar te vinden. Houd je kind van unicorns? Een unicorn onesie it is! Of hoeft het van jouw kind allemaal niet zo hilarisch en opvallend te zijn? Er zijn ook fijne onesies met buidelzakken in effen kleuren. Als er toch wel een printje aanwezig mag zijn kun je kiezen voor een onesie met Noorse print. Er is in ieder genoeg keuze om een leuke onesie te vinden.

Tips voor het kiezen van de juiste maat onesie

De maat van een onesie kan per model verschillend uitvallen. Je wilt natuurlijk niet dat de onesie te klein dus bekijk goed de maattabellen die bij een onesie staan weergeven. Als je kind een lange rug heeft is het aan te raden om een maat groter te bestellen. Daarbij is het ook handig om op de stof van de onesie te letten. Sommige stoffen zullen eerder wat meegeven dan andere soorten. Als de stof stug uitvalt, kun je dus ook beter een grotere maat te bestellen. Bij een onesie komt de fit ook niet zo nauw aangezien je hem toch alleen maar in huis zult dragen. Dus als je twijfelt over de maat is het algemene devies om een maat groter te nemen.

Dus, welk soort onesie gaat het worden?