Alles over kassensloop en kassenbouw

Wanneer je een kas wil laten slopen of juist wilt laten bouwen dan wil je dat dit goed en verantwoord gebeurt. Ook wil je er eigenlijk niet al teveel tijd mee kwijt zijn, maar als je het zelf moet doen is dit natuurlijk niet te voorkomen. Gelukkig zijn er bedrijven die zich hierin specialiseren. Wil je meer weten over hoe deze bedrijven te werk gaan bij kassensloop of kassenbouw? Lees dan vooral verder!

De sloop van kassen

Kassensloop wordt uitgevoerd door bedrijven zoals HT Greenhouses. Dit is een kassensloopbedrijf die zich dus specialiseert in de sloop van kassen. Dit houdt dus in dat je deze klus niet zelf hoeft uit te voeren! Dat scheelt een hoop werk, want bij kassensloop gaan zij zo snel en gestructureerd mogelijk te werk. Het is dus fijn om een bedrijf zoals HT Greenhouses in te schakelen, omdat je zeker weet dat de kas zo snel mogelijk wordt gedemonteerd en verwijderd. Het bedrijf heeft ervaren kassenslopers in dienst, wat ervoor zorgt dat het zo efficie╠łnt en snel mogelijk gebeurt. Nadat de kassen zijn afgebroken worden ze gerenoveerd en krijgen de kassen een nieuw leven! Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de materialen. Bovendien kun je er zelfs voor kiezen om na het afbreken van de kas graszaad te laten inzaaien! Je krijgt dus goede service.

De bouw van kassen

Ook de bouw van kassen wordt door HT Greenhouses geregeld. Zoals we verteld hebben blazen ze oude kassen een nieuw leven in. Door gebruikte kassen een nieuw leven te geven wordt er duurzaam gebruik gemaakt van de materialen. Dat is tegenwoordig meer dan ooit belangrijk, aangezien we al veel te maken hebben met vervuiling. Het bedrijf zet zich hier dan ook voor in. Het bestellen van deze gebruikte kassen is ook erg kosten besparend, omdat de materialen niet eerst gemaakt en geleverd hoeven te worden. Daarnaast maakt het bedrijf ook nieuwe kassen. Kassen kunnen naar wens worden gebouwd. Denk hierbij aan een bepaalde verwarming, automatisering, beregening enzovoort. Zo past de kas precies bij jouw wensen en waarvoor je de kas wilt gaan gebruiken. Het bedrijf weet alles over kassen en wat het beste past bij jouw wens dus je bent zeker aan het goede adres! Ook scheelt het je natuurlijk veel moeite, omdat de kas voor je wordt opgebouwd. Zo heb je snel een goede kas staan, zonder dat je er zelf werk mee hebt en dat is wel fijn om te weten.