Crypto strategie

Crypto, crypto en nog eens crypto. Je kan er de laatste paar jaren niet meer omheen lijkt het wel. Iedereen zal in zijn of haar vriendengroep inmiddels wel een heuse Cryptotrader hebben, die je maar wat graag overtuigd om het zelfde te doen. Tegenwoordig hoor je ook veel meer over Ethereum 2.0. Dit is niet zonder reden, want als je goed weet aan te pakken kun je op een makkelijke en snelle manier een hele boel geld binnen harken. Daartegenover staan natuurlijk wel de risico’s. Als je het onverstandig aanpakt kan dit grote financiële gevolgen hebben. Ook speelt de kans factor mee. Het kan nou eenmaal gebeuren dat je in de verkeerde munt investeert. Om dit te voorkomen, hebben we voor jou een aantal tips opgeschreven omtrent de crypto tactieken.

Limit/Stop

Op veel verschillende cryptosites kun je een grens stellen naar aanleiding van een geboekte winst of verlies. Stel je voor dat jouw munt €1 bereikt heeft, terwijl je hem kocht op 50 cent. In zo’n geval kan je een grens opgeven waardoor de munt automatisch verkocht zal worden op het moment dat het de €1 passeert. Andersom werkt dit natuurlijk ook. Wil je niet te veel verliezen dan zet je gewoon een stop op een X bedrag.

Investering terug

Als je op een gegeven moment genoeg hebt verdient met de munten die je hebt aangeschaft, is het een goed idee om het oorspronkelijk geïnvesteerde bedrag lekker terug te laten storten. Uiteraard is het mogelijk dat je hierdoor minder winst maakt op de lange termijn, maar hiermee verzeker je wel dat je geen cent verlies draait. Een geruststellend idee voor de portemonnee.

Laag risico.

Er zijn verschrikkelijk veel munten op de markt te verkrijgen en al deze munten hebben een eigen idee en werkmethode. Sommige munten zijn dan ook een stuk betrouwbaarder dan anderen. Als je gaat voor een stabiele munt, neem je een stuk minder risico maar krijg je op de lange termijn nog steeds een heerlijke winst. Hierdoor is het ook minder noodzakelijk om het continu nauwlettend in de gaten te houden. Over een maand kijk je gewoon weer hoeveel winst je geboekt hebt.

Met deze drie tips hebben we je een voorzet gegeven voor jouw eigen crypto strategie. Nu is het aan jou om de goal te scoren en een heerlijk passief inkomen te genereren. Doe voordat je start altijd onderzoek naar een goede en betrouwbare website en zorg voor sterke wachtwoorden die verschillen van alle anderen. Zo kan jij op een veilige manier de cryptoheld worden.