Leukste cadeau voor je vriendin

Een cadeau kopen is niet altijd even makkelijk. Zeker wanneer je iemand al lang kent, kan je het gevoel hebben dat je eigenlijk alles al bedacht hebt wat betreft het geven van cadeaus. Daarom is er niets verkeerd met het raadplegen van het internet om te kijken of je nog op een leuk idee kan komen! Hier zijn een paar tips bij het bedenken van een leuk cadeau.

Een mooi sieraad

Een flesje wijn, een geurtje, het zijn cadeaus die meestal in iemands gedachten schieten wanneer ze erop uit moeten om wat te kopen voor iemand. Je kan het ook over een andere boeg gooien en ervoor kiezen om deze keer iets duurzamer te werk te gaan, of iets waardevols te kopen waar iemand lang mee kan doen. Vrijwel iedere vrouw houdt wel van een sieraad op zijn tijd en ringen doen het altijd goed. Het maakt niet uit of het een vriendschap betreft, of een relatie, je kan iemand echt speciaal laten voelen door het kopen van een ring. Het heeft iets heel persoonlijks, zeker omdat iemand weet dat je de ring speciaal voor haar hebt uitgezocht. Melano friends en Melano vivid zijn echt prachtige collecties waar eigenlijk wel voor iedereen wat tussen zit. Juist een wat robuustere ring, of een elegante minimalistische ring, je kunt het zo gek nog niet bedenken en juist daarom is de kans heel groot dat er wel wat tussen zit!

Combineren met persoonlijke boodschap

Eigenlijk kan je elk cadeau heel persoonlijk maken door het te combineren met een persoonlijke boodschap. Combineer het cadeau met een mooie kaart en schrijf hier jouw boodschap op. Schrijf op de kaart bijvoorbeeld niet alleen je felicitatie, maar laat het ook eens weten als je trots bent op iemand. Als je blij bent met de relatie die je met diegene hebt, dat je het knap vindt dat diegene zo hard gewerkt heeft of dat diegene het cadeau meer dan verdiend heeft. Dit geeft elk cadeau een betekenisvolle laag en het is vaak nog meer waard dan een cadeau waar veel geld aan uit is gegeven!

Dagje weg

Soms hoef je niet een cadeau in verpakking te geven en is een dagje weg of avondje uit veel leuker om te geven. Je kan iemand daar op een andere manier mee verrassen. Plan bijvoorbeeld een lekker etentje, dagje naar een pretpark, dagje sauna of een lekkere lunch. Zo kun je zelf ook heerlijk genieten van je cadeau!