Voor goedkope fietsen ga je naar Tweedehands Fietsen Delft

Delft is een prachtige, oude stad. Je moet er sowieso een keer naartoe. Je kunt er heerlijk eten, wandelen en fietsen. Er is zoveel te zien, dat één dagje Delft eigenlijk te kort is. Maar voor een complete reisbeschrijving van Delft ben je nu even aan het verkeerde adres. Ik wil het met je hebben over Tweedehands Fietsen Delft. Hier koop je goedkope fietsen waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Tweedehands Fietsen Delft verkoopt namelijk alleen de beste merken voor de beste prijzen. Hoe ze dat doen? Ze nemen een oude fiets en reviseren die volledig. Kapotte onderdelen worden vervangen, de wielen worden afgesteld en natuurlijk is de fiets vrij van roest.

Refurbished fietsen bij Tweedehands Fietsen Delft

Door te kiezen voor refurbished of gereviseerde fietsen van Tweedehands Fietsen Delft help je mee aan een beter milieu. Je stapt immers weer op de fiets in plaats van in de auto en doordat het hier om tweedehands fietsen gaat, wordt de afvalberg niet nog groter dan deze al is. Daarbij zijn er minder grondstoffen nodig om nieuwe fietsen te fabriceren én wordt veel brandstof bespaard omdat deze fietsen niet vanuit, bijvoorbeeld, Azië naar Nederland hoeven te worden verscheept. Je krijgt gewoon keurig een maand garantie en de fieten van Tweedehands Fietsen Delft worden ook nog eens gratis bij je thuis (in Nederland én België) gebracht.

Waarom zit deze fietsenwinkel in Delft?

Delft is natuurlijk een studentenstad bij uitstek. Je denkt er misschien niet aan, maar hier wonen ontzettend veel studenten. En wat doen studenten om de stad door te komen? Ze fietsen. Daarbij gaat het hier dus om studenten en die staan nu niet direct bekend om hun hoge budget. Goedkope fietsen zijn zo'n beetje van levensbelang. Kun je het bedrag niet in één keer betalen? Dan mag dat in drie gelijke termijnen. Zo kun je toch weer vooruit.

Hoe komen ze aan deze fietsen?

Dagelijks verwijderen diverse gemeentes grote hoeveelheden fietsen van plaatsen waar deze niet mogen staan. Deze fietsen worden voor een bepaalde tijd bewaard zodat de eigenaar ze nog kan komen halen. In veruit de meeste gevallen gebeurt dat echter niet. De gemeenten in Nederland kiezen er dan voor om deze fietsen, periodiek, te verkopen. Ook om weer ruimte te maken voor nieuwe ruimingen. Cheapassbikes koopt op deze openbare verkopen fietsen in om ze een nieuw leven te kunnen geven. En daar kan jij dan weer volop van profiteren. Zo wint iedereen!