Nieuwe kleding

Wanneer je als consument op zoek gaat naar een warme winterjas kom je al snel het merk Parajumpers tegen. Dit merk is in Nederland in een rap tempo uitgegroeid tot een heel erg bekend merk. Parajumpers zijn vooral bekend geworden door de warme dons jassen en winterjassen. Menig verkoper van het merk is daarom ook erg trots dat ze het merk mogen verkopen. Parajumpers staat niet alleen bekend om de winter warme jassen. Ook de zomerjassen voor heren zijn van zeer hoge kwaliteit. De light gewicht stoffen zorgen ervoor dat de jassen heerlijk warm aanvoelen tijdens het dragen en zijn gevoerd met 100% dons. Dit geldt niet alleen voor de zomer jassen van de heren. De jassen van de vrouwen zijn gevoerd met dezelfde soort kwaliteit. Er zijn een aantal modellen die door de jaren heen het meest bekend zijn geworden. Bij de heren zijn dit de Ugo Man en Pharrel Man. Bij de dames zijn dit de Juliet en Geena. Deze modellen zijn beide bedoeld voor de zomer. Bij de winter jassen zijn de GOBI en Right Hand het meest bekend voor de mannen. Bij de vrouwen is dit een hele collectie, namelijk de Long Bear collectie. Als je houdt van stoere jassen, die ook mooi zitten en langduring mooi blijven, dan is het merk Parajumpers wat voor jouw. Omdat de jassen voor elk seizoen wat hebben komt je nooit zonder een parajumper jas te zitten.

D2

Naast Parajumers zijn er nog andere gave kledingmerken. Een ander bekend merk, vooral onder de jeugd, is het luxe dsquared merk. D2 is een merk dat wereldwijd bekend is. Het merk is opgericht door twee tweelingbroers genaamd Dean en Dan, vandaar de D2. In 1994 lanceerde het Canadese merk de eerste mannencollectie. In 2003 kwam hier ook nog een damescollectie bij. Vanaf 2017 was de eerst winkel van het gave merk te vinden in Nederland. Omdat het merk wereldwijd bekend is, is de slogan hier ook op aangepast. Deze luidt nu namelijk: ; Born in Canada, Living in London, Made in Italy.

Kledingkeuze

Natuurlijk zijn er nog heel veel andere merken om uit te kiezen. Wanneer jij vind dat het tijd is voor nieuwe kleding, kan het een goede optie zijn om online op zoek te gaan. Hier heb je net wat meer keuze en kan je ook sneller alles zien. Wanneer je klaar bent om te gaan passen kan je een winkel opzoeken waar ze de kleding hebben die je zoekt.