Bijpassend tafelkleed op maat voor iedereen

Tafelkleden zijn er in allerlei soorten en maten. Ze zijn er voor binnen en buiten en zijn vaak verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Sommige tafelkleden hebben een drukke uitstraling, andere hebben maar één kleur, waardoor het tafelkleed direct wat rustiger oogt. Voor iedereen is wel een tafelkleed te vinden dat bij het interieur van iemands huis past. Als je een tafelkleed op maat laat maken kan je deze helemaal naar wens samenstellen. De stof en kleur van het tafelkleed kun je zelf uitkiezen. Ook is een tafelkleed op maat vaak makkelijk te wassen, wat wel zo handig is. Een tafelkleed gebruik je immers dagelijks.

Tafelkleed dat bij jou past

Als je op zoek bent naar een tafelkleed kun je bij diverse winkels kijken of er eentje bij zit die jij leuk vindt. Mocht dit niet het geval zijn, omdat de tafelkleden bijvoorbeeld niet echt jouw stijl zijn, dan kun je een tafelkleed op maat laten maken. Deze kun je volledig naar wens samenstellen. Jij kiest zelf het materiaal uit dat mogelijk is bij het bedrijf, bijvoorbeeld linnen. Het bedrijf gaat daarna voor jou aan de slag. Wil je ook bijpassende servetten? Dat kan! Hiermee maak je helemaal indruk als je een etentje bij jou thuis organiseert voor vrienden of familie. Zowel de servetten als het tafelkleed kun je na afloop gemakkelijk in de was gooien. Heb je een ronde tafel? Dan kan het bedrijf gemakkelijk een rond tafelkleed voor je maken. Heb je een hele lange of vierkante tafel? Ook dat zijn mogelijkheden! 

Gecoat tafellinnen

Naast een mooi tafelkleed, kun je ook kiezen voor gecoat tafellinnen. Er zit namelijk een verschil in gecoat tafellinnen en gewoon tafellinnen. Het verschil is dat gecoat tafellinnen aan één kant van het kleed een transparante coating van acryl heeft. Het voordeel hiervan is dat het waterafstotend is. Ook is dit soort tafellinnen gemaakt van hoge kwaliteit stof, waardoor je weet dat het tafelkleed lang meegaat.

Tafellinnen niet vaak wassen

Een ander bijkomend vooral van de coating is dat je het kleed niet vaak in de wasmachine hoeft te doen. Je kunt het namelijk gemakkelijk afnemen met een doekje. Ook voor dit tafellinnen geldt dat je bijpassende servetten kan laten maken. Tafellinnen zijn vaak in mooie kleuren verkrijgbaar. Mocht je niet zo erg van tafellinnen houden, dan zijn er ook placemats verkrijgbaar die je makkelijk kunt afnemen. Deze hoef je dus niet na elk gebruik in de was te gooien, ook hier kun je bijpassende servetten bij kopen.