Zo blijft jouw outfit fresh deze zomer!

Vind jij het lastig om jouw outfits te stylen op een manier die ervoor zorgt dat jij niet oververhit raakt met deze heerlijk warme temperaturen? Dan ben je niet de enige! Wij van versvak zijn meerdere malen gevraagd om een blog te schrijven over wat je nu het beste kan dragen als het buiten zulke hoge temperaturen zijn. Benieuwd wat jij het best kunt dragen om er overal waar je ook gaat ‘vers’ uit te zien? Lees dan snel verder!

Begin met een coole pet

Er zijn verschillende soorten petten die je kunt dragen. Misschien denk je wel: “Een pet? Daar is het toch veel te warm voor?” maar niets is minder waar. Het dragen van een pet zorgt er in sommige gevallen zelfs voor dat jij het minder warm hebt dan wanneer je dat niet doet. Dat komt doordat de zon niet direct op jouw hoofd schijnt! Als je snel last hebt van uitdroging of een zonnesteek dan kan dit een goede uitkomst bieden.

Maar dan is het wel belangrijk dat je een pet draagt die een niet al te donkere kleur heeft. Denk bijvoorbeeld aan lichtroze petten, wit of lichtgrijs. Een merk dat veel accessoires maakt voor mannen in deze kleuren in Tommy Hilfiger. Een Tommy Hilfiger pet is bij uitstek een perfect accessoire om te dragen op armere zomerdagen. Probeer het eens zelf!

Combineer het met een mooi shirt

En met mooi wordt hier natuurlijk kwaliteit bedoeld. Iets wat je vaak ziet terugkomen is dat kledingstukken tegenwoordig van polyester worden gemaakt. Deze stof laat echter weinig tot geen lucht door, hoewel dat op het eerste gezicht heel anders lijkt. Vermijd daarom goedkopere T Shirts die van deze stof zijn gemaakt en kies liever voor een shirt dat gemaakt is van viscose, katoen of linnen.

En alweer is een merk dat dit soort kleding aanbiedt Tommy Hilfiger. Als je een Tommy Hilfiger shirt heren koopt kan je het net zo goed combineren met een pet van hetzelfde merk. Wel is het leuk om eens af te wisselen met kleur. Doe dit dan ook vooral!

Voor de koudere avonden is er een klassieke jas

En welk merk past beter bij klassiek dan Ralph Lauren? Juist, I’ll wait. Hoe dan ook, als je een Ralph Lauren jas heren scoort is jouw outfit helemaal compleet. Het kan misschien niet helemaal jouw style zijn, maar als je wel op zoek bent naar een complete outfit die klassiek en tegelijkertijd tijdloos is, dan is dit jouw outfit to go deze zomer!