Drie redenen om naar Park Albatros te gaan!

De keuze voor een vakantiebestemming kan enorm lastig zijn. Kies ik voor een ver en exotisch oord? Of ga ik voor een luxe strandvakantie? Of zou een stedentrip meer geschikt zijn? Gelukkig voor jullie lezers weet ik een plek die van alle drie de soorten bestemmingen de voordelen heeft! Ik was namelijk aan het zoeken naar een geschikte vakantie om met mijn kinderen en vrienden (ook met kinderen) heen te gaan en kwam camping Park Albatros tegen. In deze blog leg ik uit waarom dit de perfecte vakantiebestemming is en waarom ik gelijk zou boeken als ik jou was! 

Reden 1: Italië 

Allereerst ligt Park Albatros in het prachtige Italië en kan ik ongeveer honderd redenen opnoemen waarom een vakantie naar Italië een heel goed idee is. Allereerst is Italië natuurlijk een geweldig land voor lekker eten en drinken. Ze serveren de lekkerste pizza’s en pasta’s en ook voor wijnen zit je hier helemaal goed. Daarnaast zijn de Italianen een geweldig leuk volk. Ze hebben een enorme familiecultuur, houden van kinderen en zijn (net zoals wij) gek op dineren en feesten met z’n allen.  Tot slot heeft Italië een prachtige natuur, cultuur en geschiedenis en de mooiste steden. Voor ieder is er dus wat wils in het prachtige Italië!  

Reden 2: leuk voor de kinderen 

Een tweede reden om specifiek naar camping Park Albatros te gaan, is omdat deze camping enorm leuk is voor kinderen. De camping heeft namelijk zwembaden die een enorm waterpark vormen met glijbanen en lagune-achtige plekjes. Daarnaast zijn er verder ook genoeg dingen te doen voor kids en is er bijvoorbeeld een ijssalon en zijn er winkeltjes. En ook voor volwassenen is deze camping gewoon leuk, want naast zwembaden met glijbanen is er ook een olympisch bad om lekker baantjes in te trekken en zijn er verschillende andere faciliteiten zoals winkels en restaurants. 

Reden 3: alles in 1

Tot slot heeft camping Park Albatros echt alles in 1. De camping zelf ligt namelijk middenin de mooie natuur maar je kan gemakkelijk naar het strand lopen. Daarnaast kan je vanaf de camping heel makkelijk een auto huren (of met eigen auto) en rijden naar verschillende prachtige steden zoals Florence, Lucca, Pisa, Siena, noem maar op! Eigenlijk heb je dus een zonvakantie voor het relaxen maar kan je tegelijkertijd ook binnen deze relax-vakantie een stedentrip maken! Wat heb je nou nog meer nodig voor een geweldige vakantie?! Op deze manier heb je gewoon alles gecombineerd in 1 vakantie!