Een amandelletter bestellen: dat is weer eens iets anders

Bij Sinterklaas denk je misschien aan jute zakjes met daarin lekkers als een chocoladeletter, wat chocolademunten, wat kruidnoten en wat schuimpjes. Dat is natuurlijk al hartstikke leuk om aan je medewerkers te geven. Je kunt zo'n jute zakje helemaal personaliseren met een label en de vulling zelf bepalen. Dat je als verpakking kiest voor een jute zakje is natuurlijk niet zo vreemd. De Pietermannen lopen immers met zo'n jute zak, maar dan een groot exemplaar, over hun schouder om het strooigoed in de straten te verspreiden. Wil je het wat grootser aanpakken en toch iets lekkers geven? Dan kun je een amandelletter bestellen.

Een amandelletter bestellen in welke letter dan ook

De traditionele amandelletter heeft de vorm van een S. De S van Sinterklaas. Maar wat nu als jij zo'n amandelletter wilt bestellen maar dan met de beginletter van jouw bedrijf? Dan kan dat ook! Je kunt een amandelletter bestellen in iedere gewenste letter. Het hele alfabet, maar ook speciale tekens als @ en # zijn mogelijk. Dat biedt mogelijkheden voor promotie waar je eerder nog niet aan had gedacht. Zo kun je, natuurlijk, een amandelletter bestellen voor iedere medewerker. Maar hoe leuk is het om een amandelletter voor je zakenrelaties te bestellen? Door te kiezen voor de beginletter van jouw bedrijf zorg je voor een duidelijke promotie die nog lekker is ook!

Een Sinterklaascadeau wordt extra op prijs gesteld

Kijk, we zijn allemaal gewend aan kerstpakketten. Het ene bedrijf pakt heel groots uit, het andere bedrijf wat kleiner, maar over het algemeen kun je, als je in Nederland voor een Nederlands bedrijf werkt, wel een kerstpakket verwachten. Maar aan Sinterklaascadeaus wordt minder snel gedacht. Sinterklaas wordt toch nog steeds meer gezien als feest voor kinderen. En dat terwijl de volwassenen dan ook wel trek hebben in lekkers. Je hoeft echt geen compleet Sinterklaasfeest te organiseren met grote cadeaus surprises en gedichten. Het is al leuk dat er aan gedacht wordt!

Kies je cadeaus nu alvast

Wil je dit jaar je medewerkers verrassen met een Sinterklaascadeau? Dan is dit hét moment om even online te gaan en de cadeaus te bestellen. Je kunt ze nu al bestellen zodat je zeker weet dat je, zo tegen de Sinterklaasperiode, niet misgrijpt. Je hoeft echt niet nu al een koelcel vrij te maken om alle chocolade goed te houden tot die tijd. De Sinterklaascadeaus worden vanaf half november pas uitgeleverd. Dat geeft jou voldoende tijd om de rest van je plan te maken.