Kerstpakket: denk er tijdig aan!

Waarschijnlijk ben je op dit moment nog maar nauwelijks bekomen van de zomervakantie. Hopelijk heb je, ondanks alle maatregelen toch een mooie vakantie gehad waarin je hebt kunnen bijtanken voor de komende periode. Het is op het moment van schrijven nog warm, de natuur is nog groen en de stranden zijn vol. Je loopt zelf nog in je zomerkleren en je leeft zoveel mogelijk buiten. Niet echt een moment om met kerst bezig te zijn. Kerst: het feest van gezellig binnen zijn met elkaar, van dikke kersttruien en wandelingen door kale, gure bossen en langs verlaten stranden. En toch vraag ik je alvast even stil te staan bij dit feest want voor je het weet is het zover. En de komende periode wordt druk: dat weet je al. Juist rond de feestdagen moet je waarschijnlijk je grootste omzet halen. Dan heb je veel aan je hoofd en het laatste waar je dan aan denk is aan het kerstpakket voor medewerkers. Dat wordt dan een klusje tussendoor waarvoor je in het ergste geval even de nieuwe stagiaire inschakelt, maar hoewel dat handig kan zijn, is dat echt geen goed idee. Een kerstpakket voor je trouwe medewerkers zoek je zelf uit. Zo laat je echt zien dat je ze waardeert.

Kerstpakket: waardevolle klus

Daarom is het verstandig nu alvast na te gaan denken wat je je medewerkers wilt gaan geven. Een kerstpakket is een waardering voor geleverde diensten, zo wordt het vaak ook opgevat door de medewerkers. Een karig of niet aansluitend kerstpakket kan zelfs als een belediging worden opgevat. Dat is wel het laatste wat je wil. Dus ook al staat je hoofd er niet naar: ga je nu alvast oriënteren op alle mogelijkheden want mogelijkheden heb je: heel veel. Ga je dit jaar bijvoorbeeld voor een thema? En zo ja, wat voor thema moet dat dan zijn? Of wat wil je echt in het kerstpakket hebben? En wat niet? Hoeveel mag het kosten? Heb je je budget al bepaald? Kortom, allemaal zaken waar je alvast even over moet nadenken.

Gemak dient de mens

Gelukkig zijn er bedrijven die je het leven makkelijk maken en helemaal gespecialiseerd zijn in kerstpakketten. Het enige wat jij hoeft te doen is er een uitkiezen en die bestellen. Dan zorgen zij voor levering en heb je er geen omkijken meer naar. Bestel dus nu je kerstpakketten: wees de drukte en de stress voor, Je kunt het maar vast geregeld hebben.