Kleed jouw evenement leuk aan met Polaroid foto’s van de bezoekers

Een evenement is een zeer leuke manier om even de deur uit te gaan. Evenementen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat je tijdens een zakelijk evenement de laatste nieuwtjes in de sector van jouw bedrijf aan kan horen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een evenement dat iets minder zakelijk is. Een festival is bijvoorbeeld ook een populaire vorm van een evenement. Hier komen de bezoekers naartoe om te genieten van hun tijd. Op deze manier is het dan ook mogelijk om tijdens het evenement met jouw vrienden of familie simpelweg te genieten. Voor de organisatie van het evenement is het daarnaast ook leuk als je een aandenken mee naar huis kan nemen. Dat kan dan ook op diverse manieren geregeld worden tijdens een evenement. 

 

Polaroid foto’s

Foto’s zijn een goede manier om mensen een evenement te laten herinneren. Dankzij een foto is het namelijk mogelijk om terug te denken aan een bepaald moment tijdens het evenement. Hierdoor kan je over het algemeen weer terugdenken aan die leuke dag die je hebt gehad op het evenement. Een foto kan je uiteraard online maken en via de sociale mediapagina’s van het evenement delen. Om echter te zorgen voor een aandenken van de bezoekers is het ook mogelijk om meer old skool te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een Polaroid camera en print de gemaakte foto’s meteen uit voor de bezoekers. Zo is het voor hen mogelijk om deze foto’s mee naar huis te nemen. Hierdoor organiseer je een geweldig Polaroid evenement waar de bezoekers nog lang over zullen gaan napraten. 

 

Het frame 

Bij een polaroid foto is het altijd het gehele frame dat de aandacht zal opeisen. Uiteraard zien de camera’s van een polaroid er vaak al zeer interessant uit. Daarnaast is het echter ook mogelijk om dankzij de polaroid te kiezen voor de leukste foto’s die meteen geprint zullen worden. Het witte vlak als frame rondom de foto kenmerkt deze foto’s. Toch is het voor jouw evenement mogelijk om dit witte frame op een handige manier op te vullen. Dat kan je het beste doen met een sticker frame instax. Op deze manier geef je de bezoekers een frame waar ze erg blij mee gaan zijn. Het frame kan je indelen met een logo en de kleuren van jouw merk of gelegenheid. Hierdoor geef je de bezoekers een fantastische foto die je ook nog eens kan inzetten als onderdeel van de marketing van jouw merk.