Lekker warm de herfst in

Begin augustus is natuurlijk nog volop zomer maar tot nu toe wil het weer niet echt meezitten. Tegelijkertijd staat de herfst alweer voor de deur. Binnenkort komt herfstkleding weer in de aanbieding en ook mannen willen dan er natuurlijk stijlvol bijlopen. Mode is voor veel mannen iets waar ze niet automatisch passie voor hebben. Tegelijkertijd zijn ze zich wel degelijk bewust hoe belangrijk het is om goed gekleed te gaan. Jezelf goed kleden heeft een positief effect zowel op je professionele als romantische leven. Tegelijkertijd zijn weinig mannen bereid comfort op te geven voor een modieuze uitstraling. Daarom bespreken we in dit artikel tips voor mannen om zowel modieus als comfortabel gekleed te gaan.

Simple t-shirt, hoge kwaliteit stof

Een volwassen man hoeft geen t-shirts in gekke kleuren en met gigantische logo’s. Het is veel beter om te kiezen voor simpele en gedempte kleuren zoals grijs, wit, blauw, zwart of (donker) groen. Maar wat je wel wilt hebben is een hoge kwaliteit stof.

Stijlvolle joggingbroek

Joggingbroeken zijn fantastisch voor een luie zaterdag of zondag als je toch helemaal niemand ziet, maar echt stijlvolle kleding is het niet toch? Wanneer je voor de juiste joggingbroek kiest dan kan het wel degelijk stijlvol staan en een prima broek zijn voor niet al te officiële sociale gelegenheden. Bijvoorbeeld een drankje met vrienden. Kies voor hoge kwaliteit stoffen zoals kasjmier, wol of zijde. Je wilt een paar joggingbroek die dunner wordt bij je enkels in plaats van wijder. Op deze manier past de vorm beter bij je lichaam en laat het je vorm zien in plaats van dat het je vorm verbergt. Dezelfde truc kun je toepassen wanneer je heren vesten uitzoekt. Een goed herenvest van bijvoorbeeld Bjorn Borg zijn zowel sportief als net.

Kies voor accessoires

Een andere goede manier waarop je comfortabele herfstkleding modieus kunt maken is gebruik te maken van accessoires. Een joggingbroek en trui combinatie ziet er meteen ene stuk stijlvoller uit als je het combineert met een mooi horloge of armband aan je arm.

Houd het simpel

Veel mannen die zich beter proberen te kleden maken het al snel erg ingewikkeld. Dit is helemaal niet nodig. Probeer het subtiel en elegant te houden. Eigenlijk is een van de belangrijkste tips om in de juiste maten te kiezen. Wanneer je de juiste pasvormen kiest heb je al een voorsprong op heel vele andere mannen. Dus geen te kleine en grote kleren, maar kleren die goed aansluiten op je vorm.