Bouw shovels van hoge kwaliteit

Voor je overgaat tot de aanschaf van nieuwe bouw shovels, wil je natuurlijk eerst goed op de hoogte zijn van de vele verschillende mogelijkheden. Bouw shovels kopen voor je onderneming doe je niet even tussendoor. Je maakt zo'n belangrijke keuze niet voor één project of een korte periode, maar wil zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van de bouwmachines die je aanschaft. Daar hoort zorgvuldig onderhoud en correct gebruik bij, maar ook een geïnformeerde afweging voor je de beslissing maakt over de typen bouw shovels die je nodig hebt. Wat is het benodigde vermogen en de limieten van de aangeboden bouw shovels? Welke werkzaamheden plan je ermee uit te voeren, voor welk type banden ga je? Hebben de werkzaamheden van jouw onderneming baat bij extra hydraulische functies? En niet te vergeten: Welke en hoeveel bouw shovels passen in het budget?

Een ruime keuze shovels

Wanneer je kijkt naar bouw shovels maak je de keuze tussen telescopische shovels en elektrische shovels. Je let op het gewicht, hefvermogen en natuurlijk het vermogen van de motor. Heeft de bouw shovel die je wilt kopen een emissievrije werking, waardoor ook in jouw onderneming beter wordt gelet op uitlaatgassen en een milieuvriendelijke werkwijze. Kies uit een breed assortiment bouw shovels en kies de juiste bouwmachines voor jouw bedrijf. Werk je veel in kleine ruimtes, dan let je op de draaicirkel, breedte en hoogte van je bouw shovel. Al deze factoren spelen een rol in de uiteindelijke keuze van jouw nieuwe bouw shovel.

Naast bouw shovels ook agri shovels

Bouw shovels zijn speciaal ontwikkeld voor de bouw en industrie. Ze hebben een lagere voorwagen en een krachtige hefcilinder. Het hefframe is verzwaard en er is extra contragewicht voor een optimale balans. De agri shovels zijn juist weer ontwikkeld voor de agrarische markt. Met een hoge voorwagen en superieure hefhoogte wordt het eenvoudiger producten op hoogte weg te zetten en stallen leeg te rijden, dieren te voeren of voermengwagens te vullen. Agri shovels zijn flexibele all-rounders, en door hun compacte bouwwijze gemakkelijk te besturen. Kies ook wanneer het aankomt op agri shovels uit een groot assortiment. Ieder type heeft eigen voordelen, waardoor de perfecte shovel voor jouw werkzaamheden gevonden kan worden.

Advies op maat

Zelfs met jaren ervaring in je vakgebied en regelmatig gebruik van shovels, kan het handig zijn om advies te vragen voor je een beslissing neemt. Juist de deskundigen op het gebied van bouw en agri shovels kunnen antwoorden geven op lastige vragen en je adviseren te letten op specifieke functionaliteiten. Kies de meest geschikte shovels voor je werkzaamheden en maak optimaal gebruik van de mogelijkheden.