De voor en nadelen private lease

Wanneer je kiest voor private lease Skoda, zul je je vooraf wat vragen moeten stellen: wegen de voor en nadelen private lease tegen elkaar op? Zoals bij alles zijn er voor en nadelen private lease te bedenken. Een voordeel is, onder andere, je rijdt een gloednieuwe Skoda voor een vast bedrag per maand. Een nadeel kan zijn: je kunt niet altijd direct een hypotheek afsluiten vanwege de BKR registratie. Een voordeel is: je hebt geen omkijken naar onderhoud. Een nadeel kan zijn: je moet de auto aan het eind van de looptijd weer inleveren. En dát kan nog wel eens lastig worden.

De voor en nadelen private lease zijn kort samen te vatten

De voor en nadelen private lease zijn heel kort samen te vatten. Er zijn beduidend meer voordelen dan nadelen te benoemen. Ook als je helemaal eerlijk bent is private lease gewoon echt een goede optie. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. De auto wordt zelfs bij je thuis bezorgd met een eerste volle tank. Oké, de rest van het tanken moet je zelf regelen, maar is dat nu echt een nadeel? Je hoeft geen verzekeringen af te sluiten, je hoeft geen wegenbelasting te betalen en ook het onderhoud word je volledig uit handen genomen. Waarom zou je eigenlijk niet kiezen voor private lease?

Toch wat minpuntjes noemen dan?

Het is wel duidelijk dat er voor en nadelen private lease bestaan. Maar om echte nadelen te vinden moet je goed je best doen. Een nadeel kan zijn dat je iedere maand een flink bedrag moet betalen voor het rijden in een nieuwe Skoda. De leaseovereenkomst stopt niet als jij onverhoopt zonder inkomsten komt te zitten. Dat kan een nadeel zijn. Maar hé, in deze tijden hoeft niemand lang zonder werk te zitten en dus kun je gewoon de lease blijven betalen en dus blijven rijden in die schitterende nieuwe Skoda.

Hoe regel je private lease?

Om een leaseauto te regelen hoef je de deur niet uit. Je kunt dit helemaal vanachter je laptop of PC regelen. Ook de aanvraag voor de lease doe je hier. Wordt jouw aanvraag goedgekeurd, nadat jouw financiële doopceel is gelicht, dan kun je al binnen een week een schitterende nieuwe auto voor de deur verwachten. Ja, je hoeft deze niet ergens af te halen, hij wordt gewoon bij je thuis bezorgd. Dat staat garant voor heel veel vrolijke kilometers over de Nederlandse en buitenlandse wegen!