Pisang Ambon, een opvallend groen drankje

Als je op zoek bent naar een paar lekkere alcoholische drankjes, dan is Pisang Ambon wellicht wat voor jou. Dit opvallende groene drankje wordt al jarenlang gedronken in kroegen en bars, maar ook thuis. Het is een lekkere bananenlikeur waar je van moet houden, want het is een behoorlijk zoet drankje. Het leuke aan Pisang Ambon is dat het gebaseerd is op een Indonesisch recept, maar het komt wel uit Nederland. De fles herken je zo, die is namelijk ook groen en de fles is vierkant. Hou je niet van een banaan? Dan is het alsnog wel mogelijk dat je van dit heerlijke drankje houdt. Pisang betekent overigens ook banaan in het Indonesisch, vandaar dat het drankje zo heet. Het is mogelijk om dit drankje puur te drinken, maar het is ook lekker in mixdrankjes, bijvoorbeeld met cola. Pisang Ambon bevat 17% alcohol.

Bacardi Spiced, een smaaksensatie

Een ander lekker drankje, is Bacardi Spiced. De naam zegt het al, dit is een spicy drankje en het komt uit Cuba. Hou je van rum en hou je van spicy? Dan hou je waarschijnlijk ook van Bacardi Spiced. Als je dit drankje drinkt, zul je verschillende smaken proeven. Pittige sinaasappelschil, romige vanille en kaneel behoren tot de smaken van Bacardi Spiced. Dit zijn allemaal verschillende smaken, wat het een bijzonder drankje maakt. Bacardi Spiced bevat aardig wat alcohol, namelijk 35% en het is ook mogelijk om dit drankje te gebruiken voor mixdrankjes, bijvoorbeeld met Sprite of cola. Ook is het mogelijk om een cocktail te maken met Bacardi Spiced. Zorg ervoor dat je hier ook ijs en limoen aan toevoegt, om de cocktail helemaal af te maken. Wil je een van deze drankjes bestellen?

Dranken online bestellen

Als je een van deze dranken wil bestellen, dan kan dit gemakkelijk online bij een slijter. Dit is vooral handig als je een voorraad wil inslaan, bijvoorbeeld als je een feestje hebt. Je hoeft dan zelf niet te sjouwen met de flessen, maar je laat het gewoon bij je thuis bezorgen. Bestel je het voor een bepaalde tijd? Dan wordt de bestelling vaak de volgende werkdag al bij je thuis geleverd. Uiteraard is het ook mogelijk om andere dranken te bestellen bij een online slijter, zoals whisky of gin. Natuurlijk is het ook mogelijk om bier of wijn hier te bestellen. Welke drank ga jij bestellen?