Een korset kan veel doen voor je figuur

Soms heb je van die dagen dat je niet helemaal tevreden bent over je lijf. Of misschien wel over je lijf, maar niet over hoe je kleding zit. Je ziet ineens overal hobbels en bobbels en dat stoort natuurlijk mateloos. Dat kan met allerlei factoren te maken hebben. Je hebt de dag ervoor te zout gegeten en bent (dus) wat opgeblazen, het is die periode van de maand of… nou ja, zomaar. Je kunt je dan in je hangpak en onder een dekentje op de bank verstoppen, maar je kunt je ook juist heel mooi aankleden. Kies een mooi korset en je ziet de hobbels en de bobbels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Een korset geeft je ook nog eens een mooie, rechte houding.

Een korset kan uitkomst bieden

Als je een feestje hebt en je wilt heel graag die ene jurk aan, maar je durft niet zo goed omdat deze wel erg strak zit. Een korset eronder en je bent helemaal klaar om te gaan feesten. Een korset is niet, zoals vroeger, een verstikkend kledingstuk. Je kunt er prima in bewegen en je hoeft ook geen touwtjes aan te snoeren. Het is gewoon een heel mooi kledingstuk dat toevallig ook nog iets doet voor je lijf en dus voor jouw gevoel van zekerheid.

Kies de juiste maat lingerie

De stelregel is en blijft: te kleine lingerie is niet alleen zeer oncomfortabel het is ook nog eens niet flatteus. Als je goed passende lingerie draagt, dan ziet niemand dat onder je kleding. Draag je een te kleine maat, dan valt dat direct op. Hoe groot en dik je trui ook is. En dat wil je natuurlijk voorkomen. De stap naar lingerie grote maten kan best een grote zijn. Maar als je die stap eenmaal hebt genomen, dan wil je nooit meer terug. Sterker nog, dan snap je niet dat je niet eerder overstag gegaan bent. Geen knellende bandjes en te kleine cups meer!

Bestel alles gewoon online

Je lingerie en je korset bestel je gewoon online. Dat is wel zo gemakkelijk en ook wel zo fijn. Je kunt thuis op je gemak passen en hoeft dus geen pashokje in. Nee, lekker thuis, voor je eigen spiegel in het goede licht. Als je goed kijkt naar de maattabellen dan is de kans dat je in één keer het juiste bestelt ook nog eens 100%. Kies eens een andere kleur dan anders en je zult je helemaal weer goed voelen. Ook al zie je er onder je kleding niets van.