Waarom een auto leasen bij Lease.Auto?

Een auto leasen heeft vele voordelen in vergelijking met een auto kopen. Als je een auto least, ‘huur’ je namelijk eigenlijk een auto. Hierdoor hoef je dus niet in 1 keer een groot bedrag neer te leggen om deze te kopen, maar betaal je gewoon een bedrag per bepaalde periode. Daarnaast is ook vaak de leasemaatschappij verantwoordelijk voor het onderhoud van de auto. Super handig dus! Mocht je nou overtuigd zijn en een auto willen leasen, dan kan je het best even kijken naar een auto leasen bij lease.auto. Wil je weten waarom je het beste bij dat bedrijf je auto kunt leasen? Lees dan nu mijn blog hieronder. 

Lease.Auto 

Allereerst is Lease.Auto (de naam zegt het al een beetje) een specialist in het auto leasen. Het is een bedrijf dat zich alleen hierin specialiseert en daardoor een van de koplopers is op dit gebied. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze bij dit bedrijf de kennis niet bezitten om jou te adviseren over het leasen van je auto. Dit scheelt veel moeite en tijd omdat je zelf weinig research hoeft te doen. Je kan het gewoon aan hun overlaten! 

Service 

Zoals ik al zei zijn de mensen bij Lease.Auto gespecialiseerd in wat zij doen. En de service is hier ook naar! Zij kunnen jou perfect adviseren over verschillende zaken zoals welke auto je het beste kunt leasen, welke manier van leasen voor jou gunstig is (financial lease, operational lease, private lease, auto financieringen) en alles wat hier nog meer bij komt kijken. Ze zijn daarnaast makkelijk bereikbaar via telefoon of zelfs Whatsapp. En dat ook nog eens 24 uur per dag! Tot slot hebben ze zelfs rechts onderin op de website een icoontje waardoor jij makkelijk en gelijk kunt chatten met een medewerker. 

Veel keuze 

Ook hebben ze bij het bedrijf Lease.Auto enorm veel keuze in verschillende auto’s. Je kunt dus precies kiezen voor welk model en welke kleur jij mooi vindt. Maar ook kan je precies kiezen voor wat je nodig hebt qua ruimte. Ze hebben namelijk naast ‘normale’ auto’s ook kleine busjes (4-deurs bestelwagens) bijvoorbeeld. Mocht je voor je werk dus vaak dingen moeten vervoeren of in je auto opslaan, dan is dit zeker wel een uitkomst. 

Maatwerk 

Tot slot is het voordeel van een bedrijf dat naast het puur leasen ook je adviseert over een auto leasen, dat het allemaal maatwerk is. Zij kijken dus naar jouw wensen en eisen maar ook naar jouw budget en zullen daar een advies voor geen. Het advies is dus niet enkel gericht op hoe zij het meeste geld binnen halen maar zij kijken echt naar de wensen van de klant (jij dus!). Service staat veruit voorop bij het personeel van Lease.Auto en dat kun je merken!