Drie hippe online merken

Door de maatregelen die het COVID-19 virus met zich mee brengt zal jij vast, net zoals het overgrote deel van Nederland, veel thuis zitten. Soms heb je dan gewoon niet zoveel te doen. En veel vrouwen zullen zich in mij herkennen als ik zeg dat een leuke bezigheid dan is om te gaan online shoppen. Lekker met een kopje thee of een wijntje erbij het internet afspeuren naar leuke, originele en hippe items. En hoe heerlijk is het dat je het dan ook lekker rustig thuis kan passen in plaats van in een overvolle winkel. Dan kan je gelijk je zusje, huisgenoot of vriend laten oordelen! Lees hieronder welke hippe merken/winkels jij online kunt bestellen. 

Charlie Temple 

Charlie Temple is een webshop die zowel een bril, leesbril als zonnebrillen kan kopen. Wat is het verschil met een gewone brillenwinkel, denk je dan misschien. Dat is dat de brillen van Charlie Temple (vergeleken met een ouderwetse brillenwinkel) super goedkoop zijn! En dit gaat absoluut niet ten koste van de kwaliteit. Natuurlijk betaal je voor opties zoals ontspiegelde glazen, glazen die krasbestendig zijn of een blue light filter in je glazen. Maar hoeveel extra je hiervoor betaalt valt wel mee. En dat is ook verklaarbaar, want Charlie Temple heeft enkel een online webshop en geen fysieke winkel. Je kunt dus alleen online bril kopen maar je kunt deze wel passen met de virtuele paskamer. Of gewoon thuis een paar modelletjes pasbrillen passen en daarna pas het goede model bestellen met glazen erin. De prijzen zijn dus zo gunstig doordat zij geen huur van een pand of personeel in de winkel hoeven te betalen. 

Zalando 

Ten tweede is Zalando een erg leuke site om op te bestellen. Zalando is heel handig als je vaak op meerdere webshops leuke items ziet die je wil bestellen. Op Zalando verkopen ze namelijk allerlei verschillende merken! Op die manier hoef je niet bij tien verschillende webshops te bestellen, maar bestel je het gewoon allemaal in 1 via Zalando. Daarnaast is het voordeel dat je bij Zalando op rekening kunt bestellen. Heb je dus bijvoorbeeld tien paar schoenen besteld maar wil je maar 1 paar houden? Dan hoef je in ieder geval geen mega groot bedrag af te rekenen maar kan je pas betalen als je gekozen hebt welke je wilt houden. 

Sostrene Grene 

Tot slot heb ik nog een leuke webshop voor speciaal in de Corona tijd. Iedereen die wel eens in de Deense winkelketen Sostrene Grene is geweest, weet dat dit een geweldige winkel is voor iedereen die houdt van decoratie, knutselen en hebbedingetjes. En deze winkel heeft (eindelijk!) een webshop. Wat zal ik daar lang op te wachten zeg! Maar ook voor mensen die knutselen niet al lang als hobby hebben maar zich wel vervelen door Corona is deze winkel top. Ze hebben namelijk allerlei knutselspullen en DIY video’s waardoor je je dagen kunt vullen met knutselprojectjes. Mocht je je dus vervelen, ga even hier online shoppen en je hebt tien hobby’s erbij.