Weer op vakantie

De tijd van het boeken van je vakantie is alweer een tijdje aangebroken. Natuurlijk is het nog steeds afwachten waar je wel en niet naar toe mag gaan maar het boeken voor de zomermaanden is in volle gang. In de zomermaanden trekken we er weer met miljoenen tegelijk op uit. Veel mensen zullen hun vakantie in eigen land doorbrengen. Een nog grotere groep zal op de Franse en Spaanse stranden neerploffen om van de zon te genieten. Een groeiende groep reizigers kiest voor een verre vakantie. Je ziet op televisie steeds meer reisprogramma’s waarin verre bestemmingen in beeld worden gebracht. Velen krijgen hierdoor inspiratie om een verre vakantie te boeken. Je kunt ervoor kiezen om een complete pakketreis te boeken of alles zelf te regelen waardoor je meer je eigen draai aan je vakantie kunt geven. Tijdens een verre vakantie verblijf je meestal niet op één plaats. Een rondreis is een veel gekozen optie om zoveel mogelijk van je bestemming te kunnen zien. Populaire verre bestemmingen zijn onder andere Zuid-Afrika, Australië, Chili en Costa Rica.

Eilanden

En als je dan een verre vakantie boekt dan is een vakantie op een eiland of zelfs een onbewoond eiland natuurlijk wel iets speciaals. Voor een zonnige en mooie eilandvakantie is het niet nodig om heel ver van huis te gaan. Wat denk je van een heerlijk verblijf op Malta, Santorini of Lanzarote. Alle drie Europese eilanden waar jaarlijks vele toeristen genieten. Wil je wat verder van huis dan zijn de Bahama’s, Cuba en Bali bekende trekpleisters. Maar wil je het ultieme vrije vakantiegevoel dan is een verblijf op een onbewoond eiland misschien iets voor je. Bij het plannen van je volgende vakantie denk je waarschijnlijk niet meteen aan een onbewoond eiland. Dit lijkt namelijk iets uit een film. Toch zijn er genoeg onbewoonde eilanden in én buiten Europa waar je gemakkelijk een tijd kunt vertoeven, en nog belangrijker, helemaal kunt opladen en tot rust kunt komen.

Expeditie Robinson

Het leven op een onbewoond eiland zal je waarschijnlijk vooral kennen van Expeditie Robinson. Wist je dat je Expeditie Robinson ook gewoon bij je in de buurt kunt spelen. Meestal wordt dit georganiseerd als teamuitje of bedrijfsuitje. Via fundustry.nl kan je deze spectaculaire activiteit boeken. Op diverse locaties wordt er in 2 teams tegen elkaar gestreden. De opdrachten zijn vergelijkbaar met die uit het bekende televisieprogramma. Bijvoorbeeld het maken van vuur of het oversteken van een moeras zullen op het programma staan.