Een samenwerking met Elision voor digitaal succes

Het internet heeft veel voordelen te bieden voor bedrijven. Zo is het tegenwoordig vrij eenvoudig om producten te verkopen via het internet en meer mogelijke klanten te bereiken door het toepassen van advertenties en verschillende social media kanalen. Jouw bedrijf is zeker niet het enige bedrijf dat van deze succesformule weet en daarom is het belangrijk dat jouw bedrijf zich kan onderscheiden van alle andere bedrijven. Dit is erg lastig, vooral als je zelf sleutelt aan het digitale succes van jouw onderneming. Je kunt voor gegarandeerd digitaal succes het beste een partij inschakelen die hier gespecialiseerd in is. Een van deze partijen, en tevens Nederlands beste partij, is Elision. In dit artikel vind je meer informatie over wat Elision voor jouw onderneming betekenen kan. 

 

Marketing software 

Dat een samenwerking met Elision belangrijk is voor digitaal succes van jouw onderneming, heeft grotendeels te maken met de marketing applicaties die zij aanbieden. Dit zijn voornamelijk SAAS (Cloud) applicaties waarmee je onderneming contactinformatie uit verschillende bronnen kan importeren en zo overzicht kan houden. Daarnaast gebruiken deze applicatie ‘Machine Learning’ en ‘Kunstmatige Intelligentie’ waarmee je inzicht kan krijgen op het gedrag van je klanten. De data die uiteindelijk zult krijgen door het toepassen van marketing software van Elision, zijn zeer waardevol voor jouw onderneming. 

 

E-commerce oplossingen 

Elision biedt ook verschillende e-commerce oplossingen aan. Met een e-commerce oplossing is jouw onderneming in staat om op een succesvolle manier producten te verkopen via het internet. Een van de beste en meest bekende oplossingen die Elision aanbiedt, is Bloomreach. Het is een zeer ingewikkeld systeem, maar het is (Als ‘Customer Experience’ belangrijk voor je onderneming) het beste e-commerce systeem dat er is. Door de vele API koppelingen en eindeloze mogelijkheden, is het mogelijk om een gepersonaliseerde webwinkel te hebben. Hiermee kun je de klanttevredenheid, gebruiksgemak en de conversie van je webwinkel aanzienlijk verhogen. 

 

Interesse in een samenwerking? Neem contact met op met Elision 

Als je digitaal succes behalen wilt met jouw onderneming, dan is het verstandig om te stoppen met het zelf sleutelen aan het digitale succes van jouw onderneming en het inschakelen van een partij zoals Elision. Zij hebben de middelen, ervaring en het personeel om samen met jou te werken aan het digitaal succes van jouw onderneming. Elision kan veel voor je onderneming betekenen. Als je wilt weten wat Elision naast marketing software en e-commerce oplossingen te bieden heeft, dan is het raadzaam om contact op te nemen met Elision.